maanantai 18. elokuuta 2008

Vielä vähän lisää maratonista

Minähän voisin alkaa pitää epävirallista lääkäripalstaa blogissani. Esimerkiksi näin: "Tohtori hyvä, tiesin etukäteen, että urheilutoppini hiertää maratonilla. Kokeilin compeed-geelilaastaria, mutta se ei estänyt hiertymiä. Nyt selkä, kainalot ja rintavarustus on kipeillä hiertymillä. Mitä teen? " Nimimerkki Hupakko.

" Hyvä Hupakko. Osta isommat liivit tai vaihda lajia. Oletko koskaan ajatellut uraa kansikuvatyttönä?" Terveisin Tohtori.

" Hyvä Tohtori. Minulla on yliliikkuvat nivelet ja maratonin aikana rasitus kohdistui kipeästi polviin. Nyt polvien takaosat ovat arat. Mitä teen ? Nimimerkki entinen maratoonariko?

" Hyvä maratoonari. Ensiksikin, maratoonari on aina maratoonari. Ja toiseksi: kaikilla sattuu joskus polviin. Kyllä se siitä ohi menee. Muuten, oletko ajatellut uraa kansikuvatyttönä?T: Tohtori

Ja kolmas esimerkki: " Arvoisa tohtori. Urheilujuoma sai vatsani sekaisin, ei tosin maratonin aikana vaan myöhemmin. Onko se vaarallista? Miten nopeasti voin taas aloittaa harjoittelun? Mikä olisi paras laji että saisin hoikan vartalon? Nimimerkki ei vielä liian myöhäistä?"

" Hyvä ystävä! Koskaan ei ole liian myöhäistä vaihtaa uraa, esimerkiksi kansikuvatytöksi. Urheilujuoman yliannostelu aiheuttaa toisille ripulia, mutta sitenhän pysyt hoikkana. Ei se ole vaarallista, ainakaan minusta. Paras laji hoikan vartalon saamiseen on tohtorin mielestä sek..
Siitä vaan harjoittelemaan! Reipasta menoa syksyn iltoihin toivottelee tohtori."

Ei kommentteja: