tiistai 19. elokuuta 2008

Olisipa jo äitienpäivä!

Olisipa se hienoa tulla töistä kotiin kun koti olisi siisti. Lapset olisivat laittaneet kenkansä ja vaatteensa ojennukseen , korjanneet välipalansa jäljet ja tehneet läksynsä. Kissat olisivat osanneet pissiä ja kakkia ihan oikeaan paikkaan. Ruoka tekeentyisi uunissa ja salaatti mehevöityisi jääkaapissa. Vaikka tämä kuulostaa varmaan jo tosi paksulta, tuoreen pullan tuoksu saisi varmasti vedet silmiin. Me äidit olemme niin herkkiä, nimittäin.

Pyykit olisivat peseentyneet ja maljakossa olisi tuoreita kukkia. Äidille varatun nojatuolin vieressä odottaisi lempidekkari ja pehmeä villashaali, johon kääriytyä. Koska äidillä ei olisi paino-ongelmia, tarjoilisi hehkeä aviomies hänelle herkullisia suklaakonvehteja ja viiniä. Mies voisi ilmaista äidille, naiselleen, että tämä on maailmankaikkeuden jumalaisin olento. Lapset laulaisivat ja soittaisivat, mies ojentaisi lahjapaketin....

Nyt meni kyllä vähän överiksi.

Joskus voi mennä. Menen nyt kuitenkin laittamaan pyykit kuivumaan ja tyhjennän vielä astianpesukoneen. Ja biojäteastian.

Oma vika kun jätin hommat näin myöhään.....

Ei kommentteja: