maanantai 29. syyskuuta 2008

Trendikästä...

Voi tätä kiireistä elämää! Tyttärien uusista koulurepuista tuli käyttökelvottomia vetoketjujen mentyä rikki. Onneksi kaupasta luvattiin hyvittää ne - tosin tämä tiesi 40 km ajomatkaa täältä periferiasta kaupunkiin. Katselin kalenteria ja tänään oli ainut iltapäivä/ ilta tällä viikolla , jolloin reissu onnistuisi.
Suoraan koulun ja töiden jälkeen suuntasimme markettiin. Reppujen hyvitys onnistui, mutta koska olimme nyt ihan isossa marketissa, piti sieltä jotain oheistuotteitakin katsella ( koska miesnäkökulma ei ollut mukana hengittämässä niskaan). Pienempi tytär on hurahtanut " my littlest petshop"- hahmoihin, ja on vakaasti päättänyt hankkia niitä enemmin kuin serkullaan on. Tällä reissullla niitä kerääntyi ostoskoriin 10 euron edestä. Vanhempi tytär vaati saada saman summan edestä jotain, ja kierteli tuumaillen kemikalio-osastolla. Sieltä lähti mukaan paketti tekokynsiä.
Joo, luitte aivan oikein. Minä vielä autoin liimaamaan niitä paikoilleen.
Kyselin sitten että kai niiden kanssa pystyy elämään? Mites esim. vessa-asiat?
Miten vulgääri olenkaan! No, katsotaan. Tatuointia tai lävistyksiä ei kuitenkaan tule ennen täysi-ikää. Piste.

Kehuin tyttäreni laukkuvalintaa , mietin jopa, että olisin ostanut itsellenikin samantyylisen. Se teilattiin heti: " äiti hei, ei oo sun ikäsille..". Ostin sitten ryppyvoidetta. Sai samaan hintaan kauneustippoja. Vau.

Vaikka olenkin aika toivoton juntti, joka on tahtomattaan alkanut pyylevöityä, yritän aina aika ajoin pitää kiinni muodinmukaisista vaatteista ja naisellisesta pukeutumisesta. Siis en ihan aina kulje villasukissa ja huivi päässä. ( vaikka käytännön syistä lähes aina kun on tilaisuus...)
Viime syksynä ostin nilkkurit. Korkealla korolla. Kylläpä mieskin noteerasi: " Olet aika huvittava kun köpöttelet niillä korkkareilla perse pystyssä".
Ah, niin naisellista, että!

Ei kommentteja: