torstai 18. syyskuuta 2008

Ajatuksenlukua ja tulkintaa

Tässä mennään metsään ja syvälle! Nuorena puolisona luin vielä vakavissani parisuhdeoppaita tyyliin" miehet ovat Marsista ja naiset Venuksesta", ja jouduin harhaan. Tosin muistan joskus ajatelleeni, että nyt mieheni on kai siinä" luolassa" ja kirja neuvoo , että silloin tämän tulee antaa olla ihan rauhassa. Siinä sohvalla omissa ajatuksissaan. Mutta pakko oli mennä härkkimään.

Riitahan siitä tuli.

Nyt ei ole ollut vuosiin mahdollisuutta kellään maata sohvalla. Se on kaikenlisäksi hyvin epämukava. Tahallaankaan ei viitsi ärsyttää, tahattomasti tätä tapahtuu kyllä.
Koska miehet ovat niin ärsyttäviä. Kuvittelevat, että naiset osaavat lukea heidän ajatuksensa. Eilen ei ollut kiire saunaan töiden jälkeen, vaan sen lämpiämistä malttoi odottaa. Tänään sen olisi pitänyt olla kuuma aikaisemmin. Ihan vain siksi, että on torstai.

Eilen ei ollut nälkä töiden jälkeen, tänään oli. Tämäkin pitäisi osata ennakoida.

TULKITSEE nainen.

Voi kunpa miehet tulkitsisivat joskus. Tänään vaimoni iskee kantapään lattiaan kävellessään, ja käsittelee astioita siten, että niistä kuuluu ääniä. Hän tiuskii ja on muutenkin kireänoloinen.

TULKINTA: Hän toivoo alitajuisesti, että siivoan ja tuon hänelle ruusuja ja kenties jonkin herkullisen alusasun ja timantteja ( ei pakko). Hän toivoo, että lähestyn häntä se miehekäs katse silmissäni ja kerron hänelle sanoin ja teoin, kuinka jumalainen hän on.

Onko tämä nyt niin vaikeaa?

1 kommentti:

Yvonne kirjoitti...

Niinhän se on, että miehen ja naisen on joskus vaikea ymmärtää toisiaan. Joskus tuntuu, että on ihan eri tapa hahmottaa sitä, mikä on kivaa tai seksikästä tai mitä toinen voisi odottaa.

Olen varmaan lukenut kaikki mahdolliset parisuhdeoppaat, mutta en tiedä, onko niistä ollut hyötyä.

Olen sinkkuihminen ja joskus tuntuu, että parisuhde kiumuroineen on mulle liian vaikea juttu, vaikka hyvän suhteen haluaisinkin.

Kirjoitat sujuvasti tapahtumista ja on kiva lukea.