lauantai 6. syyskuuta 2008

Shoppailusta..

Shoppailu naimattomana ja lapsettomana on sitten ihan eri asia. Se oli silloin. Eikä siitä enempää.

Olen ennenkin pohtinut tarpeellisen ja tarpeettoman- haluan / tarvitsen asioiden eroa. Varsinkin meilläpäin, kun ostoksille pitää erikseen lähteä. Ei voi ruokatunnilla poiketa Stokkalle, tai käydä ostoskeskuksessa työmatkalla.

Välillä se ÄRSYTTÄÄÄÄÄÄ!

Miesnäkökulma ei ymmärrä, että näillä bensan hinnoilla joku ajaa Plantageniin ostamaan liljojen sipuleita. Haluaisin myös värilliset pihavalot.

Siis ulkovalosarjan, jossa on värillisiä lamppuja. Tiedän, että sellaisia on olemassa, sillä en ole keksinyt tätä itse. En ymmärrä, että jokaisessa paikallisessa liikkeessä, joista olen valosarjaa kysellyt, minuun katsotaan vähän kummeksuen ja sitten haetaan varastosta jouluvaloja. En minä jouluvaloja hae ( vielä ), vaan värillistä ulkovalosarjaa.

( Toki : ilmankin tulee toimeen. Ei elämää suurempi juttu. )

Entäs vaateostokset? Alusvaatteita ja muitakin löytyy ihan varmasti paikallisesta Ale- Makasiinista. Miksi pitäisi päästä Jyväskylään? Jos tarvitset college-puseroa, löytyy Alesta varmaan sellainen. Siinä voi jopa olla kiva teksti " super-mimmi" -tai vastaavaa. Paita kun paita.

Noh. Livahdin tänään Agrimarkettiin, ja ostin sipuleita. Ostin 220 klp. Tuntuu suurelta määrältä, mutta keväällä taas ajattelen, miksen laittanut enemmin. Mutta liljoja niillä ei ollut.

Aion siis vakaasti testata Bilteman ja Plantagenin liikeidean toimivuuden. Aion sanoa tässä piankin, että p-kele kun volkkarin etuvalo on sammunut. Ja tuulilasinpesuneste on loppu. Että olis ihan pakko käväistä Biltemassa.

Ja tähän hymy :)

Ei kommentteja: