tiistai 24. heinäkuuta 2012

Kaikenlaista vääntöä

Juu, se ei lopu vaan etsii koko ajan uusia uomiaan. Puhutaan sitten vedentulosta taivaalta tai murrosikäisen neidon keksimistä rajanvetokiistoista. Poikakaveriasiat, päihteet, kotiintuloajat on taisteltu, ei tosin lopullisesti, olettaisin. Nyt uusimpia hittejä tällä saralla ovat kaikenlaiset omaan vartaloon liittyvät reijittämiset, lävistykset, venytykset yms . Tatuointia ehdotin eilisen väännön lomassa, mitä jos tatuoisit otsaasi lauseen " olen ääliö." Näin rakentavasti meillä aikuinenkin osaa keskustella.

Korvarei'än venyttäminen on jostain syystä in. Pikkuhiljaa renkaan kokoa lisäämällä korvalehden keskelle saadaan venytettyä peukalonmentävä aukko. 8-10 mm kokoinen aukko voi palautua tai sitten ei. Jos joskus aikuisena ei sattuisi enää lepattavista korvalehdistään ja siitä tuulenmentävästä aukosta tykkäämäänkään, olisi umpeenkurominen toteutettava ompelemalla. Ja arvethan siitä jää.

Ihan älytöntä touhua. Tai jänteitten lävistäminen, helvetti kun sen kielikorun sai ylipuhuttua niin nyt pitäisi reijittää muita liikkuvia osia suussa.

Yäk. Kielsin kaikki. Valokuvaan laitan kuitenkin ehdotuksen, jos neidon jotain pitäisi venyttää. Eikö olekin kaunista?



Ei kommentteja: