perjantai 20. heinäkuuta 2012

Paluu normaaliin juhlien jälkeen

Eli kyse ei ole vielä arkeen paluusta, sillä olen lomalla. Epävakainen sää pitää kyllä lomatunnelman kaukana, samoin säännölliset taksivelvollisuudet. No, eipähän tarvitse töissä käydä. Pieni se on sekin lohtu.
Tosiaan, puunasin kodin kohtuullisen perusteellisesti ennen rippijuhlia, komeroita lukuunottamatta. Taidan olla jonkin sortin komerofriikki, sillä olen kirjoittanut useammankin kerran komeroista blogiin.
Mutta. Jos on puoliso, jolla on ns. likaiset harrastukset ( maata ravassa , kieriskellä öljyssä ja niin poispäin), kämpän puhtaanapito asettaa omat haasteensa. Haisevia ja likaisia tahmavaatteita kun ei voi säilyttää sisätiloissa. ( Joskus olen todella pohtinut, MITÄ tarkoittaa sana sisäsiisti...)
Miehellä on oma vaatekaappinsa työvaatteille. Siis niille ansiotyövaatteille. Komerossa on tällä hetkellä appiukon vanha radio c-kasettipesineen, siitä voi kyllä saada toimivan. Kuulema. Meillä onkin vielä vanhoja c-kasetteja, sillä siippa ei antanut heittää niitä roskiin.
Sitten komerosta löytyy läjäpäin minun vanhoja vaatteita, jotka on tarkoitettu tuunaamoon räteiksi. Maalipöniköitä. Tyhjiä olutsalkkuja.Työvaatteet eivät siis mahdu sinne ja niitä säilytetäänkin aulan rappusten tolpassa. ( Vaikka olen usein kiinnittänyt tolppaan keltaisen post-it tarralapun, jossa lukee että " Tämä ei ole naulakko. " )
Ne autonrassauskamppeet on tällä hetkellä siroiteltu kuistin rappusille. On useampia kenkäpareja, housuja, hanskoja..kaikki valmiina vastaanottamaan kotiin tulijoita.
On vain ajan kysymys, milloin ovenpieliin ilmestyy taas mustia sormenjälkiä. 

Pihakin on taas normaalissa kuosissa. On rengaspinoja ja autot levällään tontilla. Tavernaan on jostain ilmestynyt  sirkkeli ja jokin iso puskuri tai mikä lienee nojailee tyytyväisenä kukkalaatikkoon.

No, vesisade pitää huolen siitä, ettei tavernaankaan ole tunkua.Näillä mennään:)

Ei kommentteja: