lauantai 29. syyskuuta 2012

Syksyisiä mietteitä

Kahden viikon flunssa on vienyt terää kaikesta, saanut hartiat ja niskan ihan jumiin ja vireen alakanttiin. Tänään jaksoin kuitenkin jo tuusailla pihalla, joten eiköhän se tästä. Vuoden turhakkeet eli rakennekynnet kestivät kitkemisen ja sipulien istutuksen, tämä naputtaminen vaan ärsyttää, kun kynnet napsaavat näppäimiin. Sama juttu pianonsoitossa, mistä perhe lienee kiitollinen.

Olo ei ole ollut niin energinen kuin normaalisti, viime vuonna tähän aikaan oli myssyjä , sukkia ja lapasia neulottuna jo monta paria. Nyt ei vaan ole napannut, aika tuntuu menevän johonkin muuhun. Mihin sitten? No kirjoja on tullut luettua muutamia, parina iltana televisiota katsottua...

En lähtenyt enää kunnallisvaaliehdokkaaksi. Paikallinen politiikka on tasan niin naurettavaa, että en enää viitsi. Harmi, että kaikki "minä olen paras ja kovaäänisin-pellet" eivät ymmärtäneet tehdä samoin. Ensi vuonna on siis monta iltaa kuukaudessa aikaa tehdä jotain muuta kuin kokoustaa.

Syksyisen alakulon voi selättää takkatulella, kynttilänvalolla. Puhtailla lakanoilla, joiden alle ryömiä hyvissä ajoin ja napostella vaikka suklaata, samalla kun katsoo siipan kanssa romanttista elokuvaa, jonka pääosassa on Richard Gere. No, totuuden nimessä aloitimme eilen uusintakierroksen Stieg Larssonin Millenium-trilogiaa, nääs löysin boxin halvalla, mutta on sekin ihan ok.

Komisario Beckitkin käyvät, eikä vähiten Gunvaldin takia:)

Kun syksyinen sade rummuttaa peltikattoa ja tuuli ulisee, tumma alakulo ryömii nurkista ja peilistä tuijottavat väsyneet kasvot, on piristävää katsella valokuvia menneistä matkoista ja unelmoida siitä, että sellainen on vielä tulossa. Pian minä kävelen arpaisillani puuterihiekassa ja imen aurinkoa joka solullani!

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Hei vaan !
Kyllä tähän bloggeriinkin tottuu. Minä en enää haikaile Vuodatukseen, siellä vaan ongelmat jatkuu ja roskapostia suorastaan tulvii !!
Masentavaa tämä sateinen syksy on , ei voi kauhean iloinen ja hyväntuulinen olla !!