sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Rakkaudesta..

Eikö niin, että mitä pidempi suhde, sitä hioutuneempi se on? Tämä ei siis tarkoita sitä, etteikö pitkään kestäneissä suhteissa olisi särmää, ei toki! Särmää pitää olla...
Mutta kuinka moni on ihan brutaalisti oma itsensä suhteen alkaessa?
Saunoitteko silloin yhdessä?
OK. Nyt moni ymmärtää, miksi kirjoitan tästä aiheesta. Olenhan ollut rakkaan puolisoni kanssa yhdessä jo reilut kuusitoista vuotta ja kihlajaisiltana joutsenet lauloivat. ( Tiedättehän mitä möykkää ne saavat aikaan...)
Tämäniltainen saunominen taas kirvoitti minun kirjallisen minäni ja muutenkin...Oikeasti? Miksi mies vaihtaa nuorempaan? Siksikö, että vanha eukko valittaa siitä, että mies raapii itseään saunassa, ei pese itseään vaan hikoilee öljyt ja muut liat itsestään saunaan, sontii ihan urakalla lauteilla ja haetuttaa kaljatkin eukolla? Entäs jos saunakumppani olisikin 20 vuotta nuorempi? Tuskin silloin haistaisiin, raavittaisiin tai piereskeltäisiin?
Hmm...miksi niin. No, jos eukko valittaa moisesta, kai sitä joutaa vaihtamaan. Ja nuoremman kanssa tuskin joutaa saunomaan, ei ainakaan haisemaan ehdi...
Mutta jos näin käy, että mies hairahtuu...varmaan hän huomaa myöhemmin, että olipa perhanan rentoa saunoa silloin ennen vanhaan, kun sai hikoilla liat pois, eukko toi oluet ja pesi selän eikä nalkuttanut, jos vähän kankkuaan nosti ja narautti. Eipä se haitannut, että muija oli vähän riuskempi, samoilla otteillahan se hoiteli talon ja pihankin...'Toista se on nyt, kun joutuu kakskymppisen muijan kanssa vaan sekstailemaan.

Ei kommentteja: