sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Autoa ostamassa

Rahat on sitten lainattu "ei ihan uutta"autoa varten. Autolta vaaditaan seuraavanlaisia ominaisuuksia: mielellään tummansininen, tilava, 5-ovinen, ilmastoitu, toimiva cd-ja radio, ehjä ja siisti myös sisältä. Aluvanteet. Käynnistyy myös talvella ja on mukava ajo-ominaisuuksiltaan. 2000-luvun peli.

Minäkin olen istunut nettiauton sivuilla useampana iltana. Listasin useammankin vaihtoehdon, ja näytin Miehelle sitten valintojani. Automerkistä olemme aika samoilla linjoilla, mutta Miehelle ei Bora kelpaa. On kuulema liian pieni. Ylläolevien vaatimusten lisäksi Mies kiinnittää huomiota sellaisiin seikkoihin kuin ajetut kilometrit, moottorin tilavuus, hevosvoimat ja jotain muutakin nippelitietoutta , esimerkiksi vuosimalliin liittyen ja varaosien saatavuuteen tms.

Kuinka ollakaan, vaihtoehdot hylättiin yksi toisensa jälkeen, ja jäljellä on nyt yksi, joka on kylläkin autoliikkeessä. Mies aikoi soitella siitä huomenna, mutta on hyvin epäileväisellä kannalla. Jotain mätäähän autossa täytyy olla, kun se myydään niin edullisesti...

Ei kommentteja: