tiistai 30. kesäkuuta 2009

Matkustamisesta, osa 1.

Viikkoa ennen matkaa stressasin pakkaamisesta, matkavakuutuksista, kaappien siivoamisesta ( anoppi oli tulossa kissavahdiksi, eikä keittiön kaappeja oltu siivottu vuosiin...) ja kaikesta muustakin. Unohdin tärkeitä asioita, kuten kummipojan rippijuhlat. Jestas!
Lentokoneeseen selvittiin, ei tarvinnut kuin ajaa pari kertaa oikealle vasemman sijaan. Onneksi kuskilla oli kärsivällisyyttä, kun ÄippäTomTom antoi ajo-ohjeita.
Matkalaukun lukkokin oli hajonnut, ja ostamani vyöt olivat ihan surkeita. Onneksi oli sitten vanhat vyöt, mutta sai sitä jännittää, kun laukku oli jo koneeseen laitettaessa puoli senttiä raollaan. Esikoinen penäsikin , että ensi vuonna uudet laukut. Siinä vaiheessa oli aikuisilla käynyt mielessä jo parikin kertaa, että ehkä ensi vuonna ei tule reissua.

Käytännön järjestelyt ja matkat hotelliin sujuivat ongelmitta, olihan kyseessä pakettimatka. Olisin halunnut lähteä opastetulle kierrokselle Albufeiraan oppaan kanssa, mutta jälkikasvu vaati EHDOTTOMASTI pääsyä altaaseen. Siellähän he olisivat koko lomansa viettäneetkin, jollemme olisi aina välillä nostaneet syömään.

Paikallisesta Lidlistä haimme sitten kaiken sen, mitä olin unohtanut ottaa mukaan koti-Suomesta, nimittäin tiskirätin, astianpesuaineen ja tiskiharjan. Oluthan oli todella edullista , ja ostimmekin sitä sitten repullisen. Mitäpä sitä muuta tarvitsee?

Ei kommentteja: