torstai 9. lokakuuta 2008

Vaalikuume nousee

Kyllä vain. Nenäkin tirisee siihen malliin, että viime hetken vaalityötä saa tehdä punanenäisenä.
Sopii hyvin demarien väreihin.

( Tämä blogini olkoon edelleenkin hieman kevyempää tekstiä, joten seuraaviakaan juttuja ei kannata ihan tosissaan ottaa. Uuden Suomen blogissa olen kirjoitellut vakavampaan sävyyn. )

Mitä teen, jos en pääse läpi? Varmaankin harmittelen juuri sitä, etten tehnyt enemmin vaalityötä, kirjoitellut lehtiin ja julkaissut omia vaalimainoksia. ( On se vaan aika kallista lystiä ). Ja toisaalta, mielestäni kosiskelevat " mitä pitäisi OIKEASTI tehdä- puheet lehdissä ovat rasittavia. Mutta toki toivon, että näin ei käy, ja luen otsikoista maanantaina vaalien jälkeen, että:

" Hansu valtuustoon uskomattomalla äänimäärällä!"

"Viehättävä ja älykäs opetus-ja kaikkien muidenkin alojen asiantuntija Hansu pesi kovan luokan konkarit mennen tullen. Äänimäärä on kaikkien aikojen kovin Ääneseudulla, ja syitä Hansun menestykseen pohdittiin raadeissa illan aikana. Katu-gallupissa esiin nousi se, että Hansua äänestäneet olivat innokkaita bloggaajia. " Luen aina lauantai-iltaisin Hansun höpinöitä"- tilittää eräskin äänestäjä. Toimittajamme tavoitti vaalien kuningattaren kotoaan aamushamppanjalta.
" Vaalivoitto on hieno juttu", Hansu säteilee. " Vielä joutuu kuitenkin lähtemään töihin. Lottovoiton jos olisin saanut, ottaisin toisenkin lasillisen".
Poliittisella urallaan luottamusmiehenä ja valtuutettuna Hansu aikoo olla armollinen:
" Aion kuitenkin kuunnella viisampien neuvoja", hän sanoo.
" En nähkääs ymmärrä politiikasta tai poliittisesta päätöksenteosta hevon paskaa. Talousasioista puhumattakaan. "

Ei kommentteja: