lauantai 27. huhtikuuta 2013

Hirveä summa rahaa

Olin viime viikolla ex tempore koekuvauksissa pääkaupunkiseudulla. Tämä mainoskuvaus olisi tuottanut sivutuloveroprosentinkin jälkeen käteen useita tuhansia euroja. Kuvaus onnistui mielestäni hyvin ja jo paluumatkalla aloin visioida, mihin rahat sijoittaisin.

Maksaisin parit lainat loppuun, kävisin Ikeassa. Televisio, ainakin toinen järkäle, pitäisi vaihtaa taulumalliseen. Voi hitsi miten tarpeeseen se olisikin tullut, digiboksi nimittäin hajosi eilen. No onneksi tulee kevät, valoisina iltoina on muutakin hommaa kuin katsella telkkaria. Ylen areenalta voi onneksi katsoa joitain ohjelmia, tietsikka toimii sillä uusin sen ihan vasta, koska edellisen läppärin näyttö meni paskaksi jokunen viikko sitten.

Uusi nojatuoli ainakin, yläkertaankin uusi sohva. Pihakalusteet, niitähän meillä ei ole edes kunnollisia. Matkatilille olisi saanut mukavaa pesämunaa Kuuban reissua varten.

Siippakin odotti vastausta epätavallisen kiinnostuneena. Kai hänelläkin jotain osinkoja olisi, varaosakaupoille pitäisi päästä. Jotain mukavia uniikkikappaleita olisi tarjolla tori.fi osoitteessakin. No ehkä, kunhan minä olisin ensin hoitanut myös kauneuttani, laittanut kynnet, tukan ja ihon kuulaaksi.

Uusia vaatteitakin olisi voinut hankkia.

Luojalle kiitos siitä, etten tehnyt ihan turhapuroja, vaan odottelin kuitenkin vastausta koekuvauksista. En päässyt, joten hankinnat jäivät toistaiseksi tekemättä. Harmittaa kyllä , sillä aikaisemman kokemukseni mainoskuvauksista perusteella voin sanoa, että se oli hauskaa. Mieletön porukka duunissa ja lopputulos on 30 sekuntia kuvaruudussa. Tosin mainittakoon, että siitä aikaisemmasta pestistä ei jäänyt tilille plussaa kuin pari sataa euroa.

Rahareikiähän on, ruuan hinta on noussut ja bensaan menee luvattoman paljon. Velkojakin pitää maksella. Jos siippa harrastaa autojen purkamista ja kasaamista ja muu perhe haluaa matkustella, on  kaikesta muusta sitten tingittävä ja yritettävä keksiä uusia keinoja lyödä rahoiksi. Tiesitkö muuten, että tämän blogin lukeminen maksoi sinulle juuri 50 euroa?

( no vitsi vitsi:)


Ei kommentteja: