lauantai 23. tammikuuta 2010

Ostoksilla

Sitä ei pitäisi lähteä täältä periferiasta yhtään mihinkään. Hermostuu vaan ihan turhan päiten.
Kuten tänään. Lähdin esikoisen ja hänen makutuomarinsa kanssa rahantuhlausreissulle Palokkaan, jossa kauppakompleksista löytyy mm. Kodin ykkönen, Kappahl, Lindex, Hemtex ja Seppälä. Kotimatkalla oli tarkoitus pyörähtää Citymarketissa.

Sen verran järjestelmällinen olen, että listan kanssa lähdin reissuun. Ja osa ostoista oli vielä etukäteen varmistettu puhelimitse. Olisi nimittäin ärsyttävää ajaa turhan takia.

Tein hyvin halvan kierroksen Kodin ykkösessä, rähisin vain kassalla kun ottivat tarjoustuotteesta liian suuren hinnan. Vaatekaupoissa en edes käynyt. Tai sen verran kävin, että totesin ihanien Bamse-vaatteiden olevan tarkoitettuja vain pikkulapsille. Minäkin olisin halunnut " Maailman vahvin nalle"-puseron. Citymarketissa pääsinkin sitten toden teolla ostamisen makuun.

Piti ostaa siis muistitikku, 8 gigaa. Ensiaskel Reinot työkaverin vauvalle ( etukäteen varmistettu että löytyy ). Dvd-levy " Yes Man"- lehtimainoksen mukaan tarjouksessa. Ja hiuslakkaa.

Muistitikkuja ei ollut, eikä Yes Mania. Jonotettuani, myyjää joka haki paikalle toisen myyjän, sain tietää, että muistitikkuja ei ole tarkoituksella hyllyssä, vaan niitä saa neuvonnasta. Hän haki tikun minulle ja vitsailin siinä, että tämähän on kuin Venäjällä, tavaraa saa tiskin alta. Myyjä ei edes hymyillyt. Totesi jatkokysymykseeni että Yes manit ovat loppu. ( No man- ajattelin! ).

Kävelin sitten Reino-hyllylle. En hämmästynyt yhtään, ettei siellä ollut pieniä kokoja. Kävelin taas sata metriä kunnes löysin myyjän, joka soitti toiselle myyjälle, joka tuli kertomaan minulle, että ensiaskel Reinot löytyvätkin eri hyllystä. Hyvä niin, sillä olin aika valmis rähisemään.

Lakkapullo löytyi onneksi ihan helposti. Sanoin, tai siis soitin tytöille, että nähdään siinä kassakäytävällä, teen ruokaostokset lähikaupassa.

Ei kommentteja: