perjantai 12. elokuuta 2011

Televisiosta...

Lasku tärähti taas, 123 euroa. Siitäkö, että meillä on kaksi televisiota, jotka molemmat ovat sitä tilaavieväämallia ja saatu halvalla? Siitäkö, että toinen näkyy hyvällä kelillä ja toisesta näkyy ykkönen ja kakkonen?
No eihän meillä kovin paljoa ehditä telkkaria katsomaan, ja viime aikoina kun olen ohjelmistoa selannut, niin pelkkiä uusintojahan sieltä tulee. Joskus, kuten esimerkiksi tänään, olisi ollut mukavaa puolison kanssa ainakin aloittaa katsomaan jotain elokuvaa, ennenkuin hän nukahtaa...tänäänkin mahdollisia leffoja olisi ollut jopa kaksi. Siis sellaisia, jotka alkavat klo 21.

Nythän eletään jo syksyä, sillä työt alkoivat ja näin perjantai-iltana olemme saunoneet ja valmiita menemään sänkyyn jo uutisten aikaan. Meidän huushollissa toinen telkkari on meidän makkarissa ja toinen yläkerran aulassa. Sitä lapset katsovat ja siinä on myös tallentava dvd.
Noo, telkkari ei ole toiminut aikoihin kunnolla ja siksi olenkin ostanut alennusmyynnistä lukuisan määrän leffoja. Tallentavaan digiboksiin on myös kerääntynyt lähes 100-prosenttisesti elokuvia, joita sitten on pakko poistella, kun ei ehdi katsomaan. Aulassa lapset katsovat frendien tuotantosarjoja 1-9. Yhä uudelleen ja uudelleen.
Tosiaan tänään olisin voinutkin katsoa komediaa neloseltatai jännäriä voicelta. Sääli, että vain se saatanan kesäillan valssi näkyi.
Tulin sitten kirjoittamaan blogia.

Ei kommentteja: