torstai 29. heinäkuuta 2010

Call McGyver

Ei ole ihan ensimmäinen kerta ja tuskin viimeinenkään, kun pulmatilanne ratkeaa kutsumalla apuun McGyver-man. Lukija ymmärtänee, että tarkoitan nimenomaan sitä ihmemiestä, joka jakaa mm. vuoteen kanssani.

Sain viimeinkin aikaiseksi ryhtyä matonpesuun. Olin tyytyväinen, kun matonpesupaikka oli tyhjä, ei tarvitsisi keskustella kenenkään kanssa nimittäin. Olen joskus aika antisosiaalinen.
Ei ollut matonpesijöitä, mutta syykin selvisi pian. Ei tullut vettä.

Availin ja kokeilin kaikki hanat, kävin koskettelemassa pumppua, mutta ei. Soitin sitten siipalle, että pirauttele kaupungin puhelimeen, ehkä siellä joku huoltomies tietää jotain. Mulla oli niin vähän virtaa jäljellä, etten itse alkanut soittelemaan.

Sanomattakin selvää, ettei teknisen puolen/ kiinteistöhuollon jne osastoilla kukaan tiennyt mistään mitään. Mies sanoi, että tulee katsomaan. Katsoi ( varmaan ei olisi saanut ) , että releet olivat kunnossa ja virtaa tuli, kaikki ok. Painettakin piisasi. Naputteli sitten yhtä johtoa meisselin ( ei" meisselinsä") päällä ja johan alkoi toimia. Juu, kosketushäiriö. Koko hommaan meni noin viisi minuuttia.
Myöhemmin olivat kaupungilta soitelleet, että mahdollisesti joku, jolle asia ei virallisesti kuulunut, voisi käväistä paikalla. Mies sanoi, että kävin sitten itse. Matot on jo pesty.

Ei kommentteja: