perjantai 19. kesäkuuta 2009

Pakkaamisesta

On se veikeää, kun kohtalaisen kokematon ( edelliset " kokemukset" parikymppisenä) matkaaja pakkaa perheelle tavarat ja vaatteet viikon reissua varten. Viime vuonna etsittiin kissojen ja koirien kanssa uimakenkiä, kun Kreetan kiviset rannat niitä kuulema kaipasivat. Kalliit löydettiin. Paikan päällä olisi sitten ollut kolme kertaa edulllisempia, tosin niitä kenkiä ei sitten kuitenkaan tarvittu. Sen ekan kerran jälkeen, jolloin ne täyttyivät hiekalla ja olivat muutenkin painavat ja epämukavat.
Nyt on hankittu kaikenlaisia hellemekkoja ja toppeja, joita ei Suomen suvessa tarvitse käyttää. Aurinkorasvaa on kuutosen, kympin ja kahdenkympin kertoimilla. On myös after burning -rasvaa sille könsikkäälle, joka ei usko että voi palaa.
Käsimatkatavaroihin pitänee pussittaa dödö ja hammastahna. Pitäisi kai olla aika fakiiri, jotta niistä saisi pommin väsättyä...sarjakuvalehtiä ja ruutuvihkot pakkasin myös, jotta lähes viiden tunnin lentomatka sujuisi jokseenkin kivuttomasti jälkikasvulta. He kun eivät voi tissutella.
Joka tapauksessa. Kolmen naisen tai naisenalun vaatteet on pakattu, samoin kaikki tarpeellinen kosmetiikka. ( Hajuveden taidan unohtaa tarkoituksella, ymmärrättehän. Koneesta voi sitten ostaa mukaedullisen putelin. )
Ihan vain tiedoksenne, arvaatteko mitä herrahenkilö tuumasi pakkaamisesta? Aivan. Hänhän ei nyt tarvitse oikeastaan mitään, muutamat kalsarit, pari t-paitaa ja uimahousut. Kyllähän ne ehtii pakata vaikka aamulla.
Siihen asti on mukava viettää juhannusta ja nauttia vaikkapa pari olutta.

Ei kommentteja: