perjantai 18. toukokuuta 2012

Ei mennyt ihan putkeen...

tämäkään päivä. Vettä tuli ja olimme ihan aikataulussa vielä klo 7.35, kun käynnistin autoa kotipihalla. Joku otti sitten pohjaan kiinni, ja menin ulos autosta katsomaan, mikä siellä hiersi. Kurkistin auton alle liaten housuni, no joo, siippa oli irroittanut polkupyörätelineen ja se oli jotenkin tarttunut autoon kiinni, pohjassa oli ja uponnut osittain tiehenkin.
Ei se sieltä mihinkään irronnut vaikka kehitin raivohuudot ja hysterisen itkunkin. Käänsin sitten autoa ja ajoin tiensivuun, ilmeisesti toimin oikein koska teline jäi matkasta.Kävin vaihtamassa housut ja matka jatkui. Ilmoitin työpaikalle myöhästyväni palaverista ja kerroin syyn, ne perkeleet nauroivat ääneen vielä tullessani töihin.
Tyttöjä ei niin naurattanut.
Yritettiin sitten shoppailla iltapäivällä, oli hakusassa kevätjuhlamekkoa ja juhlakenkää, lenkkaritkin olisi pitänyt ostaa esikoiselle. Niitä ei sitten kokeiltukaan, esikoinen olisi halunnutkin bikinit ja kuopus ei jaksanut edes aloittaa sovituskierosta. Kai meiltä jotain löytyy kotoakin, hän totesi.
No onneksi minä sentään ostin itselleni yhden puseron, hintaan 14 euroa.Ettei se 90 km tullut ihan turhaan ajeltua.
Mies kummasteli, kuinka olin osunut telineeseen, joka oli ruusupuskassa. Väitin, ettei se ihan niin puskassa ollut, ettei siihen olisi voinut osua. Oli se, väitti mies.
Pakkasin vielä aamuyöllä kisamatkalle lähtevän kuopuksen tavaroita. Puoli kymmenen aikaan tyttö ilmoitti, että kisa-asun alle pitää sitten olla musta pitkä toppi. Hän oli vain unohtanut ilmoittaa, mutta kai meiltä sellainen löytyy? Voisitsä äiti järkkää sen, mun pitäis olla jo nukkumassa.
Järkkäsin, joo, isosiskon topin likapyykkikorista.

Huomiselle varasin ajan Pyräkorjaamon Audi-huollosta, jos tsekkaisi siippa autoni pohjan. Ja loppupäivän teen pihahommia, satoi tai paistoi.

Öitä.

Ei kommentteja: