lauantai 3. lokakuuta 2009

Sohvalle!

Minun rentoutumiseni huippuhetki on se, kun kuvittelen itseni sohvalle lauantaina: koti on siisti, ei yhtään rästihommia odottamassa, kynttilät/ takkatuli palavat, edessä on lasi viiniä ja suklaata. Sekä hyvä kirja, jota luen nautiskellen samalla ihanan rauhallisesta tunnelmasta ja kiireettömyydestä.

On siis todella kummallista, että en voi mennä siihen sohvalle heti aamukahvin kanssa ( tai siis menenkin, mutta se ei ole sama juttu), mikä saa minut tuusaamaan kaikkea muuta ennen kuin menen sohvalle?

Tänäänkin kävi niin, että poikkeuksellisesti olin töissä kahteen. Tultuani kaupan kautta kotiin tein samantien ruuan ja sinkosin pihahommiin. Tyhjensin daaliaruukkuja, ja laitoin mukulat talteen ensi vuotta varten. Koko ajan ajattelin, että teen vain tämän ja menen sitten sohvalle lukemaan. Minulla on 11 kirjastosta lainattua kirjaa odottamassa, moni vielä uutuuksia.
Kuinka ollakaan tuli tehtyä kaikenlaista pientä ja pyykkikonekin jauhaa vielä...

Kello on seitsemän ja sauna päällä. Taisi jäädä sohvailu väliin tältäkin päivältä. Huomenna ei taas ehdi, kun on kaikkea muuta. Mutta onhan ensi viikonloppu tulossa taas pian....

Ei kommentteja: