keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

Hmph!

Pätkätyötä vai pätkiikö muuten?
Ajankäytön tai sen suunnittelun pulmia?

Kyllä vain! Tänään heräsin klo 9, mikä on kesälomalaiselle, joka lukee yhteen asti yöllä, mielestäni riittävän hyvä saavutus. Päätin, että koska siivoan vasta torstaina, ei tänään tarvitse tehdä muuta kuin silittää ja liimailla valokuvia, jotka ovat odottaneet olohuoneen pöydällä valmiiksi lajiteltuina jo viikon. Kuinka ollakaan, laitoin sitten koneellisen pyykkiä pesuun ja lajittelin kuivat kaappeihin. Sitten pitikin jo lähteä kauppaan. Poikkesin ohimennen myös torille, ja ostin kolme litraa mansikoita ja herneitä. Päätin tehdä kalaa ja uusia perunoita.

Kotiin tultuani laittelin pyykit kuivumaan ja uuden koneellisen pyörimään. Siivosin ja pakastin mansikat.Mies toivoi mustikkapiirakkaa, joten kuopuksen kanssa päätettiin tehdä se heti pois alta. Kun piirakka oli uunissa, hain kasvimaalta salaattitarpeet ja valmistin salaatin. Huomasin, että olikin jo aika laittaa kala uuniin.

Koska laittamani koneellinen oli pikaohjelmalla, kalan kypsymisen aikana laittelin pyykkejä kuivumaan. Sitten katoin pöydän, ruokailimme ja siivosin ruokailun jäljet. ( kolmas koneellinen oli pyörimässä...)Tyhjensin ja pesin myös biojäteastian, koska kalanrippeet haisevat.

Keksin siinä sitten ,että helpotankin huomista päivää vaihtamalla kissanastioihin pelletit ja pesemällä vessat.

Kaikki hyvin tähän asti, kello on 16.10. Olen vakaasti päättänyt mennä illalla jumppaan, ja suunnittelin, että silitän jumpan jälkeen ja katselen jotain hyvää leffaa, joita olen nauhoitellut pitkin kevättä, mutten ole ehtinyt katsomaan. Miksiköhän?

Vähänkö jurppii. Miten pärjään, kun menen töihin? Pitääkö ne helvetin valokuvat otttaa töihin mukaan, että ne ehtii laittaa kansioihin?

No eipä tässä muuta.Istahdin tähän naputtelemaan, kun raivostutti, ettei aikuinen ihminen osaa priorisoida hommiaan. Tai onneksi on joitakin, jotka osaavat. Mies tuossa ilmoitti ruuan jälkeen, että " mä taidan vähän lähteä ajelee prätkällä".

Ja pesukone taisikin jo lopettaa.

Ei kommentteja: