maanantai 9. marraskuuta 2009

Marraskuu

..ja kuinka voitan sen. Nyt ollaan jo pian puolivälissä. Listaan tähän lyhyesti keinoja, joilla minä yritän torjua kaamosta.

-varasin lomamatkan Kanarialle. Lähtö kuuden viikon päästä. Pahinpina hetkinä voi selata matkaoppaita ja miettiä, että pian, pian se koittaa...

-kauneushoidot, shoppailu. Perinteisiä keinoja hetkelliseen mielihyvään.

-liikunta. Jep. Jos sinulle käy kuten minulle, että olet erinäisten yhteensattumien ja sairastumisien takia pakotettu jättämään väliin liikunnan useamman viikon ajaksi, älä masennu, vaan elbaa ihan rauhassa. Prkl on ihmisellä myös oikeus olla suorittamatta kaiken aikaa! Siispä makaa ihan rauhassa sohvalla ja syö suklaata.

-syö ihan reilusti suklaata ja muutakin hyvää. Ja viiniä päälle!

-kotitöistä kannattaa nyt pitää taukoa. Puoli neljältähän on jo niin hämärää, että kynttilät vaan päälle ja sohvalle suklaata napostelemaan. Kukaan ei näe pölypalloja.

-haaveile. Syntiset päiväunet ovat sallittuja, varsinkin marraskuussa. Myös petiin kannattaa kömpiä ajoissa, jos vaikka sattuisi tärppäämään. Jos ei, niin ainahan voi ottaa rauhoittavan ja mieltälämmittävän glögin ja pehmeän suklaakonvehdin.

-Marraskuu on hedonistinen kuukausi, syö, juo, tee kaikkea mikä lämmittää mieltä!

-Näillä eväillä minä lähden nyt tekemään tulet, täyttämään astianpesukoneen, ripustamaan pyykit ja ruokkimaan kissan. Sitten menen sänkyyn odottamaan, kun puoliso parin tunnin päästä tulee väsyneenä töistä.

Hyvää marraskuuta kaikille!